Yusuf Yazıcı imzayı atıyor! Yeni takımını duyurdular...

Yaz transfer döneminde Galatasaray ve birçok Süper Lig ekibiyle ismi geçen Yusuf Yazıcı, transfer dönemi bitmesine rağmen hiçbir takımla anlaşamadı. Kulüpsüz kalan milli futbolcu için flaş bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer tekliflerini reddettiği bilinen Yusuf Yazıcı için ortaya atılan son iddiada sürpriz bir takıma gideceği söylendi.  Bir dönem Ligue 1'de Lille ile fırtınalar estiren Yusuf Yazıcı, geride bıraktığımız transfer döneminde hiçbir takımla anlaşamadı.

Lille ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elin olan milli oyuncunun yeni takımının kim olacağı merak konusu.

Yusuf Yazıcı'nın temsilcisi Cihan Yazıcı, geçtiğimiz günlerde futbolcunun transfer süreci ile ilgili yaptığı açıklamada, "Galatasaray ve Beşiktaş, Yusuf ile çok ilgilendi ama Yusuf ikisini de reddetti. İki takımla da görüşme olmadı çünkü Yusuf, Türkiye'de oynamayı düşünmüyor." ifadelerini kullanmıştı.

Yusuf Yazıcı, Haziran ayında takımdan ayrıldığını şu sözlerle açıklamıştı:

"Takım arkadaşlarım, antrenörlerim, tüm personel, çalışanlar ve en önemlisi taraftarlarımız. Hayatım boyunca sezinle paylaştığım anıları asla unutmayacağım. Lille'de geçirdiğim süre boyunca hepinizden aldığım destek ve sevgi için minnettarım.Bu formayı giymek bir onurdu. Her güzel şeyin bir sonu vardır; bazen yol ayrımları yeni hikayelerin başlangıcıdır. Şimdilik bu hikaye sona eriyor ama siz her zaman kalbimde olacaksın. Sonsuza kadar." Yusuf Yazıcı, geride bıraktığımız sezonda Lille formasıyla toplamda 42 maça çıkarken 12 gol, 4 asistlik performans ortaya koydu.

YENİ TAKIMINI DUYURDULAR

Yunan gazetesi Sport 24'ün haberine göre; ülkenin köklü kulüplerinden Olympiakos, Yusuf Yazıcı'ya kanca attı.Yunanistan Süper Ligi'nde ilk 5 maç sonunda hanesine 10 puan yazdıran kırmızı-beyazlı ekipte teknik direktör Jose Luis Mendilibar'ın UEFA Avrupa Ligi ve zorlu lig maratonu nedeniyle kanada takviye talep ettiği belirtildi.İspanyol teknik adamın bu kararı sonrası Olympiakos kurmayları, Yusuf Yazıcı transferi için harekete geçti.Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği ve kısa süre içerisinde imzaların atılmasının beklendiği ifade edildi.Yaz transfer dönemi biten Yunanistan'da takımlar serbest oyuncu statüsünde bulunan futbolcuları kadrolarına katabiliyor.

Olympiakos geçen sezon finalde Fiorentina'yı uzatma bölümünde bulduğu golle 1-0 yenerek Konferans Ligi'nde mutlu sona ulaşmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.