Türkiye - İzlanda maçı NE ZAMAN?

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan devam ediyor. A Milli Futbol Takımımız, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda İzlanda ile kozlarını paylaşacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye, Galler beraberliği ardından İzlanda'yı yenerek yükselişe geçmek istiyor. Maçı canlı ve şifresiz takip etmek isteyen futbolseverler detayları araştırıyor.

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi'nde kritik bir müsabakaya çıkacak. Türkiye, İzlanda ile kozlarını paylaşacak. Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma heyecanla bekleniyor. Özellikle maçın yayın saati, kanalı, muhtemel 11'leri ve istatistikleri araştırılıyor. 

 TÜRKİYE - İZLANDA MAÇI HANGİ KANALDA?

A Milli Futbol Takımımız, 9 Eylül Pazartesi günü saat 21:45'te İzlanda ile karşılaşacak. Kritik mücadele TV 8 ve Exxen'de yayınlanacak. TV 8 maçı canlı ve şifresiz verecek. Müsabakanın canlı anlatımı ise kontraspor.com'da yer alacak.

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan (Galatasaray), Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Samet Akaydin (Fenerbahçe), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Merih Demiral (Al-Ahli), Zeki Çelik (Roma)

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Wolfsburg)

Forvet: Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz, Yusuf Özdemir (Alanyaspor), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Can Uzun (Eintracht Frankfurt), Eren Dinkci (Freiburg), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Umut Nayir (TÜMOSAN Konyaspor)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.