Trabzonsporlu oyuncu Seray Kaya'dan horon çağrısı

"Maç sonrası beni çağırmazsanız küserim!"

.Trabzonspor'un fanatik taraftarları ünlü oyuncu Seray Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla Trabzonspor taraftarlarının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Trabzonspor’un Konyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından "Helal be" diyerek galibiyeti kutlayan Kaya, 19 Ekim'de oynanacak olan Trabzonspor - Başakşehir maçında tribünde olacağını duyurmuştu. Seray Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "19 Ekim Papara Park'ta görüşürüz. Formamı giyip geliyorum!" ifadelerini kullanarak Başakşehir maçında tribünde olacağını söylemişti. Bu paylaşım kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutulmuştu.

Bir Küçük Günışığı'nda Başrol Olacak

Bordo-Mavili Taraftarlara Seslendi

Başakşehir maçı öncesi yeni bir paylaşım yapan Kaya, "Cumartesi maçtan sonra horon oynar ve beni çağırmazsanız büyük küserim" diyerek esprili bir şekilde Trabzonspor taraftarlarına seslendi. Bordo-Mavili taraftarlar, Kaya'nın bu mesajına büyük ilgi göstererek, "Davete gerek yok", "İnşallah uğurlu gelirsiniz, 3 puanı horon oynayarak kutlarız" gibi destekleyici yorumlarla karşılık verdi.

ss.jpg

Seray Kaya

Seray Kaya, 4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul’da doğdu. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.
Oyunculuğa 2012’de “Huzur Sokağı” isimli diziyle başlayan Seray Kaya ‘’Kocamın Ailesi’’ dizisindeki ‘Kırmızı Şapkalı Kız’ rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Ardından “Gülümse Yeter” dizisinde rol aldı. Sonrasında ’Kadın’ dizisinde başarıyla canlandırdığı Şirin karakteriyle uluslararası bir başarı yakaladı.   İlk sinema filmi “Türkler Geliyor” projesinde Maria karakterine ve ardından “Kuruluş Osman” dizisinde Lena karakterine hayat vermiştir. Şimdi ise Mahkum dizisinde avukat “Cemre” rolüyle karşınızda…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.