Trabzonspor 3 puan peşinde!

İşte Şenol Güneş'in Kayserispor maçı 11'i

Trabzonspor, Kayserispor’u mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. Fırtına’da bugün tek hedef 3 puan. İşte maçın muhtemel 11'leri...

Trabzonspor, Süper Lig'in üçüncü haftasının erteleme maçında bugün 20.00'de Kayserispor'u konuk edecek. Çıktığı ilk maçta Beşiktaş'tan puan alan Şenol Güneş, oyuncularına, "Çok iyi bir duruş sergilediniz ama kazanmaya ihtiyacımız var. Bunu Kayserispor maçında başarın" dedi. Süper Lig'de 3 puanla 13'üncü sırada yer alan bordo-mavili takım, sahasında ilk galibiyetini alarak 3 puanla tanışmak istiyor. 3 maçta 2 puan toplayan Kayserispor'un da henüz galibiyeti bulunmuyor.

NWAKAEME KADRODA

Beşiktaş derbisinde sakatlığı nedeniyle oynayamayan Nwakaeme'nin yanı sıra tercihen kadroya alınmayan Umut Bozok, Umut Güneş ve Barisic, Kayserispor maçının kadrosunda yer alacak. Bu isimler de forma bekliyor.

SAVIC OYNAYACAK MI?

Trabzonspor'un Kayserispor ile oynayacağı maç öncesi Stefan Savic, dün ağrıları olduğu gerekçesiyle MR'a girdi. 33 yaşındaki Karadağlı stoper bugün formagiyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak. 

İŞTE MAÇIN MUHTEMEL 11'İ

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Denswil, Batagov, Eren, Mendy, Okay, Bardhi, Ozan, Orsic, Draguş

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Jeanvier, Arif, Carole, Kartal, Baurabia, Mehmet, Morte, Ramazan, Cardoso

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.