TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞUNA TANIKLIK ETMİŞ

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 1973-1974 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olan Trabzonspor'un şampiyonluk fotoğrafında yer aldığı ortaya çıktı.

SAĞLIK BAKANI MEMİŞOĞLU, TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞUNA TANIKLIK ETTİ

1973-1974 yılı 2. Lig Kırmızı Grubu lider bitirerek  Şampiyon olan Trabzonspor’un o dönemki yöneticilerinden Fehmi Memişoğlu’nun oğlu olan yeni sağlık bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, aynı zamanda Trabzonspor’un da genel üyesi.Trabzonspor’un 1973-1974 yılındaki şampiyonluk fotoğrafından ortada oturan çocuğunda Kemal Memişoğlu olduğu ortaya çıktı. Babası Fehmi Memişoğlu ve şampiyonluk kupasını kaldıran takım kaptanı Faruk Özak’ın önünde oturan isim bugün ki Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun olduğu öğrenildi. İyi bir Trabzonspor taraftarı olan Memişoğlu'nun memleketi Rize'nin takımı olan Çaykur Rizespor'da da yönetici olduğu ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.