Başkanımız Ertuğrul Doğan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Gözde Atasoy’dan taziye ziyareti
Başkanımız Ertuğrul Doğan ile Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Gözde Atasoy, İstanbul Kadıköy’de uğradığı hain saldırı sonrası yaşamını yitiren Mattia Ahmet Minguzzi için taziye ziyaretinde bulundu.
Başkanımız Doğan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Atasoy, Mattia Ahmet Minguzzi'nin annesi Yasemin Akıncılar Minguzzi ve dayısı Tahsin Semizoğlu ile bir araya geldi.
Başkanımız Doğan, Trabzonspor camiası olarak bu acı kayıptan dolayı derin üzüntü duyduklarını belirterek, olayın her zaman takipçisi olacaklarını ve emsal bir karar çıkması için mücadele edeceklerini vurguladı.
Yönetim Kurulu Üyemiz Gözde Atasoy ise, “Hadisenin yaşandığı ilk günden itibaren tüm aile bireyleriyle birlikteydik. Yaşanan bu acı olayın faili, emsal teşkil edecek şekilde en ağır cezayı almalıdır. Bu sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız ve benzer trajedilerin yaşanmaması için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
Yasemin Akıncılar Minguzzi, bu anlamlı ziyaret için Başkanımız Doğan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Atasoy’a teşekkür etti.