Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan yeni sezon öncesi ilk açıklama

Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Bordo-mavili ekipte teknik direktör Abdullah Avcı, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Avcı değerlendirmelerinde şu ifadelere yer verdi;

"Yeni sezon herkes için hayırlı olsun. Fiziki olarak sahada çalışmaya başladık. Aslında geçen sezondan beri çalışıyoruz. 24'ünde fiziki olarak sahada çalışmaya başladık. Buradaki süreç aslında adaptasyon ve mevcut oyuncuların fiziki durumunu incelemek. Genel durumlarını görüp sağlık durumlarını inceleyip 1 Temmuz'daki Macaristan kampına sağlıklı bir biçimde gitmek.

"GELEN TRANSFERLERİN DURUMU İYİ"

Bu dönemde en iyi çalışma ortamımız var. Antrenmanın süreci son derece iyi ve yukarı doğru gidiyor. Gelen transferlerin genel durumu çok iyi. Şu an itibariyle iyi gözüküyor. Katılımlarla beraber daha iyi olacağız. Temmuzun 25'inde başlayacak Avrupa Kupası'na iyi olarak hazırlanmak istiyoruz. Geçen sene bu sezonun hazırlığını yaparken hedeflerimiz içinde çalıştık. Bazı bölgelerde hamle yapamamamıza rağmen elimizden gelen en iyisini yaptık.

"TAKIMIN VE TEKNİK HEYETİN ENERJİSİ YÜKSEK"

Bugün itibariyle incelediğimizde 55 maç programı gözüküyor önümüzde. O yüzden kadro kalitesi ve rekabet daha üst seviyede olacak. Bu mesajı verirken, bunu daha önce de Trabzonspor’un genetiğinde olan bir düşünce olduğunu belirtmek istiyorum. Zaman zaman başarılı olduğumuz dönemlerde uyguladığımız bir takımız. Bunu şiddetini ve hızını artırmaya çalışıyoruz. Daha çok yardımcı olan bir kişinin değil, 2-3 kişinin açacağı alanları daha çok kullanacağız. Bunu Avrupa Şampiyonası'nda çok net görebiliyoruz. Yukarıya doğru daha çok ilerliyor. Antrenmandaki hem oyuncunun hem teknik heyetin enerjisi son derece yüksek. Trabzonspor taraftarının istediği ve keyif aldığı bir takım olacağız ve alkış alacağız.

"SAYGI GÖSTERMEMİZ GEREKİYOR"

Biz biliyorsunuz hep şunu konuşuyorduk; ben de o koltukta oturmuş birisi olarak istikrarlı bir milli takım olmak önemliydi. Aslında baktığımızda milli takım 3 turnuvaya da katıldı. Bugün ikinci bir hedef olan gruptan çıkmayı başardı, buna saygı göstermemiz gerekiyor. Bireysel zenginliği olan milli takımımızın oynayarak daha fazla gelişeceğini düşünüyorum ve inanıyorum. Başarılı buluyorum. Avusturya maçı da inşallah sağlıklı ve başarılı bir süreç olur.

"EKLEME YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ"

Ekibimize yeni bir ekleme yapamayacağız. Egemen hocaya ve diğer hocaya teşekkür ederiz. 2 dönem çalıştık, deneyimler kazandı. B planı olarak analiz departmanını genişlettik. Caner hocayı aldık. Önder hoca, Başakşehir’de çalıştığım, başarılı, karakterli ve disiplinli bir insan. Önder hocanın şampiyonluk sezonunda perde arkasında çok emeği oldu. Ekibimize ekleme yapmayı düşünmüyoruz.

"YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUZ"

Transfer çok enteresan, bazen spontane gelişen transferler oluyor. 3 kulvarda yarışacağız. Sayı vermeyeyim ama yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Her mevkide birbirine yakın oyuncular olacak.

"TRABZONSPOR BU SORUNU ÇÖZECEKTİR"

Senelerdir kulüplerin genelinde olan bir şey. İncelediğimizde mukaveleleri devam eden oyuncular var. Belki zamana yayabilirler. Bizim baktığımızda sayısal olarak fazla oyuncumuz var fakat Trabzonspor, bir şekilde bu sorunu çözecektir.

"FIRSAT VERECEĞİZ"

Şu an itibariyle altyapıya hem teknolojik olarak yaptığımız hem eğitim amaçlı yaptığımız yatırımlar var. 5 sezon boyunca 2 kere U19 takımı şampiyon oldu. Altyapı oyuncularımıza güveniyoruz. Bizim yanımızda çalışıyor, gelişimlerini net bir şekilde görüyoruz. Fırsat vereceğiz ve yanımızda olacaklar."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.