Trabzonspor Başkanı Doğan gelen teklifi açıkladı!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan gelen teklifi açıkladı: Türk spor tarihinin en büyük...

Tüm borcu ödeyerek Bankalar Birliği'nden ayrılan Trabzonspor'dan başkan Ertuğrul Doğan, A Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Doğan, "Camiamıza verdiğimiz sözü tutmanın gururunu yaşıyorum. Bankalar Birliği'nden çıkmak için 2.1 milyar TL ödeme yaptık. Trabzonspor ile alakalı yabancı yatırımcıların ilgisi mevcut ama bunla alakalı netleşmeden çok konuşmamak lazım. Ancak önemli bir yatırım grubunun ciddi bir ortaklık başvurusu oldu, resmi olarak." dedi. 

Başkan Doğan,  "geldiğimiz günden beri önemli sponsorluklar yapıyoruz. Bilançomuzu düzeltiyoruz. UEFA’nın gelir gider tablosuna ciddi bir atılım yaptık. Işin doğrusunda şu var, Trabzonspor ile alakalı yabancı yatırımcı ilgisi mevcut. Netleşmeden konuşmamak lazım. Önemli bir yatırım grubunun Trabzonspor ile çalışmak için kulübümüze başvurusu oldu. İnsanlar yanlış oluyor. Kulüpler satılıyor mu diye anlaşılıyor. Trabzonspor’un görünürlüğü açısından önemli şeyler. Benim için Trabzonspor dünyanın en büyük şehir takımı. Trabzonspor sevdalıların takımıdır böyle de kalmasıdır. Trabzonspor’un satılmasına şiddetle karşı olan birisiyim. Bu firmalarla görüştükten sonra şahsımın vereceği karar değil. Teknik olarak da mümkün değil. Ben bunun Trabzonspor gibi dünyanın en büyük şehir takımının anılmasına şiddetle karşıyım her zaman en son söz kongreye aittir. Gelen talepler var, yazılı geldiği için söylemek gerekiyor. Görüşmeyi yapmadık, ciddiyet görürsek ciddi konu ortaya çıkarsa halkı bilgilendiririz. İlgiler talepler var ama herhangi bir görüşme yok. Olursa da bilgilendiririz. Genel bir ortaklık yapısıyla ilgili bilgi geldi. Böyle bir görüşmeyi yaptıktan sonra ciddi bir şey olursa bilgilendiririz" dedi.

Şenol Güneş için değerlendirmelerde bulunan Başkan Doğan, "Şenol hocanın enerjisine hayranım. Başarı hırsına hayran olduğunu söylemem gerekiyor. Bu boyutta olmasını şaşkınlıkla karşıladım. İlk gün söyledim, üzerime düşen görevleri hopcamınız talebi olursa yerine getireceğim. Saha içine karışan birisi olmadım. Teknik bir durumdur ben teknik biri değilim. Daha önce olduğu gibi teknik ekibin ve oyuncuların maaşlarını zamanında ödemek. Talep edilen oyuncuları zamanında talep etmek. Hocamız değerlendirmeleri zaten yapıyor, henüz talebi olmadı ama olacak. Hızlı bir şekilde değerlendirip yapmaya devam edeceğiz. Ana hedefim borçların üzerine gittim. Bu paranın geleceğini biliyordum ama yapmadım. İlk hedefimiz vergi borcudur. Trabzonspor’un yakın zamanda 2 milyarı bulan vergi borcunu kapatabilmektir. Bunun içinde önemli bir avantajım var . Şenol güneş, camiayı bilen bu sıkıntıları daha önce yaşamış değerli bir hocamız var. Her gün konuşuyoruz. Futbol hocamıza dışarısı bize emanettir. Trabzonspor’un çıkarları için ne isterse yapacağım." ifadelerini kullandı.

Başkan Doğan daha sonra şunları söyledi: "Herkes bulmadığı parayı harcadı. 9 milyarın  %10’unu harcamadım. 3-5 milyon Euro fazla verip başka bir şovun içinde olabilirdim. Bulduğumu harcadım.  Ertuğrul Doğan olarak doğrusunu yaptığımı düşünüyorum. Transferlerde tabi ki hata yaptı. Her kulüp yapıyor, bizden daha fazla yapanlar var. Ben buralara takılmadım, gerçek var önümde ona göre hareket ettim. Trabzonspor’un geleceğinin önünü açmak durumundayız. Buna göre hareket etmeliyiz. Trabzonspor taraftarı devreye girdiği zaman takım 12 kişin oynuyor. Şenol Güneş ve ekibinin bu desteğe ihtiyacı var. Taraftarlardan ricam lütfen sahaya gelsinler takımlarına hocalarına sahip çıksınlar"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.