Trabzonspor'a geri döndü!

Trabzonspor, Nijeryalı yıldız Nwakaeme'yi yeniden kadrosuna kattı.

Trabzon'a gelen deneyimli oyuncuyu çok sayıda taraf karşılarken adeta izdiham yaşandı.Ağustos 2022'de Trabzonspor'dan ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha'ya transfer olan 35 yaşındaki Nwakaeme, 2022-2023 sezonunda 28 maçta 9 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Yıldız isim, Al Fayha ile 2023-2024 sezonunda ise 27 maçta 6 gol kaydederken, 5 de asist yaptı.Suudi Arabistan ekibinde toplam 55 maçı bulunan Nwakaeme, 15 gol attı, 8 de gol attırdı.

Nwakaeme'nin Trabzonspor kariyeri

Ağustos 2018 - Ağustos 2022 tarihleri arasında Trabzonspor formasını terleten Nwakaeme, 145 maçta 47 gol kaydederken, 40 da asist yaptı.Nwakaeme, Trabzonspor kariyerinde 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 de Süper Kupa olmak üzere 3 kupa sevinci yaşamıştı.

İŞTE NWAKAEME'NİN SÖZLERİ:

Taraftarların ilgisine karşılık vermeyi umuyorum. Beni nasıl takip ettiklerini biliyorum, bu harika bir durum. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum.Instagram'a video attığımızda henüz anlaşmamız tamamlanmamıştı ama anlaşacağımızı biliyordum. Nevzat Bey'e ve başkanımıza teşekkür ederim. Taraftarlarımızı çok özledim, kutlamaları çok özledim.Onuachu ile konuştum. Burada ne kadar mutlu olduğunu bana söyledi. Ancak şu anki durumuyla ilgili bir bilgim yok açıkçası.foto:fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.