Trabzonspor'a 10 numara transfer! Todd Cantwell...

Trabzonspor, Rangers'ta forma giyen oyuncuyu takıma katabilmek için görüşmelere başladı! Fırtına, Clermont kulübü ile yaptıkları Muhammed Cham görüşmelerinden sonuç alamayınca yönünü İskoçya'ya çevirdi. 

Trabzonspor, Clermont kulübü ile bir süredir Muhammed Cham'ı kadrosuna katabilmek için görüşme halindeydi. Kulüp, sonuç alınamayan görüşmeler sonunda yönünü İskoçya'ya çevirdi.Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre Trabzonspor'dan bir yönetici, özel bir uçak ile Glasgow'a gitmiş ve İngiliz oyuncu için görüşmeler gerçekleştirmiş.

10 numara bölgesi için düşünülen oyuncunun adı Todd Cantwell. 26 yaşındaki oyuncu İskoçya'da Rangers formasını giyiyordu. Mükemmel oyun görüşü ve bitiriciliği nedeniyle "kadife bilekli 10 numara" olarak bilinen İngiliz oyuncu, Rangers ile bağlarını kopardıktan sonra Trabzonspor'a önerildi.

Gelen bilgilere göre bordo mavili yönetici görüşmeye gittikten birkaç saat sonra Türkiye'ye dönmüş ve görüşmenin olumlu geçtiğini belirtmiş. Transferin kısa süre içerisinde resmileşeceği öne sürülüyor. Geçtiğimiz sezon 44 maça çıkan Cantwell, takımına 8 gol ve 7 asist katkısı sunmayı başarmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.