Trabzon'da maç sonu büyük gerginlik!

Burak Yılmaz çılgına döndü

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor, konuk ettiği Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın son düdüğü gelmesiyle birlikte Kayserispor teknik patronu Burak Yılmaz taraftarlarla tartıştı.Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Papara Park'ta oynanan maç 2-2'lik skorla kazandı ve puanlar paylaşıldı. Maçın bitmesiyle birlikte Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trabzonspor taraftarlarıyla tartışma yaşadı. 

NEFES KESEN MAÇTA PUANLAR PAYLAŞILDI

Heyecan dolu maçta Trabzonspor 2-0'dan geri gelerek skoru 2-2 yaptı. Konuk ekibin golleri 12. dakikada Hasan Ali Kaldırım, 63. dakikada ise Boa Morte kaydetti. Trabzonspor'un golü 89. dakikada Umut Bozok, 90+8. dakikada ise Denswil'den geldi. 

BURAK YILMAZ ÇILGINA DÖNDÜ

Maçın son düdüğü gelmesiyle birlikte Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, soyunma odasına giderken adeta çılgına döndü. Tecrübeli teknik adam, tribünde yer alan Trabzonsporlu taraftarlarla tartıştı. Kısa süreli gerginlikten sonra Burak Yılmaz güçlükle içeriye alındı.Basın toplantısında konuşan Burak Yılmaz, "Orada şunu dedim: Beni bu kulübe hiç bir zaman yanlışım olmamıştır. Olmadı. Ben bu kulübün çok seviyorum. İster inanın, ister inanmayın. Ekmeğini yedim. Beni ben yapan Trabzonspor’dur. Beni türk futboluna kazandıran Şenol Güneş ve Trabzonspor'dur. Bunu ne ben inkar edebilirim, ne de Trabzon’dakiler inkar edebilir. Gizliden gizliye ne olursa olsun, küfür de olsa beni sevdiklerini biliyorum. Bende burayı seviyorum. Ama ben Kayserispor’un hakkını korumak için her şeyi yapmak zorundayım. Hem saha içinde, hem saha dışında her şeyi yapmakla ki bu bana yakışan budur. Bunu da biz burada öğrendik. Buralarda öğrettiler" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.