Penaltı kararı böyle verilmiş...

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan 3. hafta erteleme maçının VAR kayıtları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun YouTube kanalından yayınlandı.

KAYSERİSPOR VAR'DAN PENALTI KAZANDI

Maçın henüz 5. dakikasında Kayserispor atağında Cardoso, ceza sahasında Denswil ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Bu esnada Kayserisporlu oyuncular, hakem Mehmet Türkmen'e penaltı itirazlarında bulundu ancak Türkmen, oyunu devam ettirdi. Bu esnada VAR'dan gelen tavsiye üzerine kenara gelen hakem, pozisyonu monitörden izledi.

'TOPLA OYNAYAN HÜCUM OYUNCUSU'

Türkiye Futbol Federasyonu'nun YouTube kanalından yayınlanana videoda söz konusu pozisyonda hakem Mehmet Türkmen'in, pozisyonu izlerken VAR hakemi İlker Coşkun ile giydiği diyalog yayınlandı. Söz konusu konuşmada şunlar söylendi:

VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun: "Defans oyuncusunun yaptığı potansiyel ihlal nedeniyle sahada potansiyel bir penaltı için inceleme öneriyorum. Geldiğinde topa hücum oyuncusunun dokunduğunu göreceksin.

Hakem Mehmet Türkmen: "Topla oynayan hücum oyuncusu. Penaltıyla oyuna başlıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.