Konyaspor Başkanı Korkmaz iddialı!

Trabzonspor'un konuk edeceği Konyaspor'da Başkan Ömer Korkmaz müsabakaya dair açıklamalarda bulundu.Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'dee 6. hafta mücadelesinde 29 Eylül Pazar günü 16.00'da Papara Park'ta Konyaspor'u konuk edecek.

Müsabaka öncesi Trabzonspor 5 puanla 14. sırada, Konyaspor ise 8 puanla 8. sırada yer alıyor. Konyaspor'da Başkan Ömer Korkmaz, müsabakayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, her deplasmandan puan alabilecek bir kadroya sahip olduklarını söyledi.Ömer Korkmaz, "Trabzonspor maçı ile ilgili olarak şunu söyleyeyim; Karadeniz'de puan ya da puanlar almak istiyoruz. Her deplasmandan puan alabilecek bir takımımız var. Kadromuz da teknik heyetimiz de buna yeterli. Her oyunun kendine göre bir planı var. Kendine göre bir düzeni var” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.