Gelir gelmez yeni transferin biletini kesti

Şenol Güneş neden alındığına anlam veremedi! 

Abdullah Avcı yönetiminde sezona başlayan Trabzonspor, üst üste gelen kötü sonuçların ardından tecrübeli çalıştırıcıyla yollarını ayırmıştı. Avcı'nın ardından kısa süreli arayışı Şenol Güneş ile sonlandıran bordo-mavililer, kulübün efsanesiyle anlaştı. Trabzonspor'da 5'inci dönemine başlayacak Şenol Güneş, kadroyu da gözden geçirmeye başladı. Deneyimlik teknik adam, yaz transfer döneminde kadroya katılan yıldız oyuncunun neden alındığına anlam veremedi.  Yeni sezona Abdullah Avcı ile giren ancak Avrupa kupalarına veda eden ve lige de beklentilerin altında bir başlangıç yapan Trabzonspor, ilk haftalarda teknik direktör değişikliğine gitti.Ertuğrul Doğan ve yönetimi Avcı ile yolları ayırma kararı alırken yerine de Şenol Güneş'i getirdi.Tecrübeli çalıştırıcıyla ilk maçına Beşiktaş karşısında çıkacak olan Trabzonspor'da flaş bir gelişme yaşandı.

ŞENOL GÜNEŞ VETO ETTİ

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, takımıyla ilk maçına çıkmadan önce flaş bir karar verdi.Bordo-mavili ekibin yeni çalıştırıcısı yöneteceği kadroyu gözden geçirirken bir oyuncunun neden alındığına anlam veremedi.Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre Güneş, Trabzonspor yönetimine, 'John Lundstram'ı kim aldı' sorusunu sordu.Haberde Şenol Güneş'in oyuncu hakkında olumsuz rapor verdiği ve bir an önce gönderilmesini istediği belirtildiŞenol Güneş'in John Lundstram'ın neden alındığına anlam veremediğini dile getirip, şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

"Aynı özellikle birkaç oyuncu var. Üstelik çok ağır ve hantal bir futbolcu. Ancak şu anda yapacak bir şey yok. Bir başka takıma gönderme imkanı olursa, bu hem Lundstram hem de bizim için iyi olur."

"EN ÖNEMLİ KATKIYI VERMEYE ÇALIŞACAĞIM"

Trabzonspor'un yaz transfer döneminde kadrosuna John Lundstram, basın mensuplarıyla yaptığı ilk buluşmada "En önemli katkıyı vermeye çalışacağım" demişti.

Takıma katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını vurgulayan Lundstram, "Hocamız eğer benim kadroya katkıda bulunamayacağımı düşünseydi ben burada olmazdım. Ben de eğer takıma katkı sağlayamayacağımı düşünsem buraya gelmezdim. Ben koşularımla ve mücadelemle takıma katkıda bulunacağım. Gol sayısı olarak belki o kadar katkım olamaz ama mücadelemle katkıda bulunacağım. Takıma katacağım sertlik ve takım arkadaşlarıma vereceğim önemli paslarla takımıma en önemli katkıyı vermeye çalışacağım" diye konuşmuştu.Yaz transfer döneminde Rangers'tan bedelsiz olarak kadroya katılan Lundstram, bordo-mavili ekipte 8 resmi maçta görev almıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.