Kasımpaşa maçı öncesi kavga çıktı!
Amedspor ile Fenerbahçe taraftarları Anadolu Otoyolu Bolu Dağı mevkisindeki dinlenme tesisinde karşılaşınca kavga çıktı. Yaralanan Fenerbahçeli iki taraftar hastaneye kaldırıldı.Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Kritik maç öncesi ilginç bir olay yaşandı.Fenerbahçeli bazı taraftarlar takımlarına stadyumda destek vermek için İstanbul'a doğru yola çıktı.
Bolu'da mola veren sarı lacivertli taraftarlar, Boluspor maçı için kente gelen Amedspor ile tartışma yaşadı.Fenerbahçe ile Amedspor taraftarları, karşılaştıkları dinlenme tesisinde kavga etti.Olay, öğle saatlerinde Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişindeki bir dinlenme tesisinde meydana geldi.Birinci Lig takımlarından Boluspor ile oynayacakları maç için kente gelen Amedspor taraftarlarıyla Kasımpaşa maçını izlemek için İstanbul'a giden Fenerbahçe taraftarları mola verdikleri dinlenme tesisinde karşılaştı.
BIÇAK VE TAŞLARLA SALDIRDI
İki takımın taraftarları arasında yaşananl gerginlik kısa süre içinde kavgaya dönüştü.Karşı karşıya gelen taraflar birbirlerine bıçak ve taşlarla saldırdı.Olay yerine gelen Jandarma ekipleri, tarafları ayırmak için havaya ateş açtı.Kavgada yaralanan iki Fenerbahçe taraftarı sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı.