Fenerbahçe'den Yusuf Yazıcı hamlesi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe için Fransız basınından sürpriz bir iddia geldi. RMC Sport'ta yer alan habere göre; sarı-lacivertliler Lille ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Yusuf Yazıcı için devreye girdi.Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.Fransız basınından RMC Sport'ta yer alan habere göre; sarı-lacivertliler milli futbolcu Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.Haberin detayında, Lille ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Yusuf Yazıcı'yı transfer etmek isteyen Fenerbahçei yakın zamanda yıldız orta sahaya teklifte bulunacak.27 yaşındaki başarılı futbolcu, geçtiğimiz sezon Lille formasıyla 42 resmi maça çıkarken, 12 gol, 4 asistlik performans sergiledi.Yusuf Yazıcı, EURO 2024'te mücadele eden A Milli Takım'ın kadrosunda yer alıyor.

MILAN DA DEVREDE

Öte yandan haberde; Yusuf Yazıcı ile İtalya Serie A devi Milan'ın da yakından ilgilendiği aktarıldı. Milan Teknik Direktörü Paulo Fonseca'nın, Lille'den eski öğrencisini kadrosunda görmeyi çok istediği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.