Ertuğrul Doğan'dan, Galatasaray maçı sözleri...Hakemin işin içine girmediği...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray ile oynanacak maç ile ilgili: “Hakemin işin içine girmediği ki bu yıl sezon başından beri Trabzonspor çok mağdur oldu. Bu mağduriyetin final maçında sürmemesini istemiyorum” dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile oynanacak finalle ilgili konuştu.
Göztepe camisi ve taraftarına da özel teşekkür eden Başkan Doğan, kupa finalinde hakem ile ilgili de ayrı parantez açtı.Aspor’da katıldığı canlı yayında kupa finaliyle ilgili konuşan Başkan Doğan, “Sezon geninde başarılı dönem geçirmediğimiz net.. Ama sayın Fatih Tekke’nin gelişinden sonra takımdaki düzelmenin ortaya çıkması net.
Ben inanıyorum ki Fatih hoca o yüzden anlaşmasını 5 yıllık yaptı. Çok önemli şeyleri başaracaktır. Bir defa çok büyük Trabzonsporlu. Herkesin sayın Fatih Tekke’ye sahip çıkması lazım. Eleştirebilirsin ama her şeyin seviyesi olması lazım. Bizim değerlerimize sahip çıkmamız lazım. Fatih hocaya zaten biz sahip çıkacağız bizim görevimiz, tüm Trabzonspor camiasının destek olması gerekiyor. Bence takımı yavaş yavaş ayağa kaldırıyor. Takımın performansı artıyor. Bunu görüyoruz. 

TRABZONSPOR HER FİNALE KAZANMAKİ İÇİN ÇIKAR

Trabzonspor her finale kazanmak için çıkar buna da kazanmak için çıkacak. Rakibimiz daha önce bir çok defa karşılaştığımız Galatasaray. Sonucu hep birlikte göreceğiz. Hakemin işin içine girmediği ki bu yıl sezon başından beri Trabzonspor çok mağdur oldu. Bu mağduriyetin final maçında sürmemesini istemiyorum. Hakemin, VAR’ın müdahil olmadığı iyi oynayan, tribünlerde problemin olmadığı güzel bir maç olur. Hep beraber göreceğiz” dedi. 

MİSAFİR GİBİ GELENE, MİSAFİRPERVERLİK… 

Yarı Finalde karşılaşılan Göztepe camiasına da teşekkür eden Başkan Doğan, “Ben burada tekrar başta Mehmet Sepil olmak üzere tüm Göztepe yönetim kuruluna, teknik kadrosuna ve oyuncularına, şehre gelen taraftarlarına, da teşekkür ederim.Şöyle söyleyiyim: akıllarında sadece takımlarını desteklemek var. Bu futbola güzellik katmak istiyorlar. Şehrimize daha önce lig maçında da geldiler. Defalarca geldiler. Her zaman gelip gidecekler. O kadar nezaketli, o kadar güzel geldiler, şehrimize gezdiler, bizim taraftarlarımızla eğlendiler, beraber yemek yediler, her şey çok güzeldi. Tribünlerde çok güzel centilmenlik vardı. Misafir gibi gelene, misafirperverlik Trabzonspor camiası her zaman gösterir. 

Son yıllarda maç öncesi ve sonrası en güzel olan maçtı. Ben tekrar Göztepe taraftarına özel teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.