Dünya yıldızını Fenerbahçe'nin elinden kaptı

Avrupa Ligi mücadelesi öncesi golcü transferini bitirmek isteyen Trabzonspor Fenerbahçe'nin de takip ettiği dünya yıldızını transfer ediyor.

25 Temmuz’da Ruzemberok (Slovakya) - Tobol (Kazakistan) maçının galibi ile oynayacağı Avrupa Ligi ön eleme mücadelesi öncesi forvet transferini de tamamlamak isteyen bordo-mavililer dünya yıldızı için harekete geçti.

KULÜBÜ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Gazeteci Sacha Tavolieri'nin haberine göre, Trabzonspor yönetimi Roman Yaremchuk'un transferi için Club Brugge ile anlaştı. Oyuncu için 8 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek olan bordo-mavililer önümüzdeki günlerde oyuncuyu da ikna ederek transferi bitirecek.

roman-yaremchuk.webp

FENERBAHÇE İLGİLENİYORDU

Batshuayi’nin gidişi ve Dzeko’nun yaşı nedeniyle golcü transferi yapacak olan Fenerbahçe’de oyuncu ile ilgileniyordu.Bu sezon Belçika kulübü ile 34 maça çıkan Yaremchuk 9 gol kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.