Başkan Doğan’dan anlamlı ziyaret!

Başkan Doğan, Trabzonspor’un 2021-22 sezonu şampiyonluk kupasını, Bayraktar’ın kabrine götürdü.

Bordo-mavili kulübün X sosyal medya platformunda paylaşılan videoda, Doğan’ın Bayraktar’ın mezarına yaptığı ziyaretten görüntüler yer aldı. Video, “Bazen bir hayal, geriye kalan en güçlü hatıra olur. Şampiyonluğumuz sana armağan olsun Hüseyin” başlığıyla paylaşıldı.

Doğan, videoda yaptığı açıklamada duygularını şöyle ifade etti: "En büyük isteği Trabzonspor'un şampiyonluğunu görmekti. Nasip olmadı ama biz bugün burada kendisi için kupayı buraya getirdik. Allah kimseye evlat acısı vermesin, Allah rahmet eylesin."

Hüseyin’in babası Köksal Bayraktar ise, "Oğlum rahmetli olduktan sonra annesi şampiyonluk kupasını mezarında çok görmek istiyordu. Başkanımız sağ olsun sesimize kulak verdi. Oğlumun bunları gördüğüne inanıyoruz. Eşim, çocuklarım ve biz çok mutlu olduk. İyi ki Trabzonspor'umuz var, hepsine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.