"Başkan Doğan'a karşı olmak, Trabzon'a ihanettir"

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'u borç batağından kurtarmak için yeni bir hamle yaptı. Başkan Doğan, sermaye artırımı başvurusunun ardından Bankalar Birliği’nden resmi olarak çıkacaklarını ve kulübü yıllık 500-600 milyon TL’lik bir faiz yükünden kurtaracaklarını açıkladı. 

Trabzonspor'un son şampiyonluğunda büyük katkısı olan Başkan Ertuğrul Doğan, yıllardır borç batağında olan Trabzonspor'un galiba kurtuluş reçetesi bulmuş gibi gözüküyor. Kartal projesinin ardından şimdi ise kulübü yıllık faiz borcundun kartarmak için hamle yapan Başkan Doğan, görülen o ki, hedeflerine ulaşmaya başladı. 

Taraftarların yüreğine su serpti

Yeni transferden dolayı Başkan Doğan ve yönetimine yönelik sert açıklamalar yapıldı. Başkan Ertuğrul Doğan her fırsatta en büyük hayalinin Trabzonspor’u borçsuz bir kulüp olarak bırakmak olduğunu söylüyordu. Görülen o ki; bugüne kadar yapılmamış olanı yapıyor. İşte cesaret… İşte koca yüreklilik… İşte gözü karalık… İşte Başkan…

Son günlerde, saha sonuçlarını neden göstererek Başkan Ertuğrul ve yönetimini hedefe koyanlar, bakalım şimdi ne yazacaklar. Ne ye saldıracaklar...Aslında bu kişilerin asıl amacı, Aralık ayında yapılacak olan olağan kongrede borçsuz kulübün ya başkanı olmak veya yönetiminde yer almak. Başkan Doğan gecesini gündüzüne katacak cebinden 40 milyon Euro verecek kulübün kasasını güçlendirmek için sponsorlar bulacak, yıllardır boşaltılan kasayı dolduracak, sizlerde ellerinizi ovuşturup borçsuz kulübün başkanlığına ve yönetimde yer almak için kara çalacaksınız. Yok öyle yağma… 
Gerçek Trabzonsporlular bu oyunu biliyor ve itiraz ediyorlar…Başkan Doğan'ın bu dönem karşısında olmak bu kente ihaneteen başka bir şey değildir.Sabredelim, Başkan Doğan’ın yanında olalım..
Çok güzel günlerimiz olacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.