Amatörden Başkan Doğan'a Büyük Destek

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan'a kentte destek çığ gibi büyüyor.Tüm kesmlerin başarılı bulduğu Başkan Doğan'a şimdi de Amatör Kulüplerden büyük bir destek geldi. Kulüpler sosyal medya hesaplarından tek tek açıklama yaparak, Başkan Ertuğrul Doğan'ın arkasında olduklarını tüm kamuoyuna duyurmaya başladılar.

Karadenzispor: Şehrimizin ve hepimizin gözbebeği Trabzonspor'daki gelişmeleri yakından takipte etmekteyiz. Yapılan finansal hamleleri yakından takip ederek borçsuz bir Trabzonspor kulübü yaratmak adına vermiş olduğu çaba uğraş ve hizmetlerden dolayı, amatör kulüplerimize şuana kadar hiç yapılmamış katkı ve desteklerinden ötürü başkanımız Sayın Ertuğrul DOĞAN ı destekliyor ve yeni yapılacak olan genel kurulda başkanlığa devam etmesini istemekteyiz. Genel kurulda desteğimizin yanında olduğunu belirtmek isteriz. Yönetim kurulu adına Başkan Yiğit Önder YILMAZ

1461 Soğuksuspor FK: Kulüp olarak SN.Ertuğrul DOĞAN' ı yapılacak olan genel kurul'da destekliyor ve yeni dönemde de yanında olduğumuzu memnuniyetle ifade ediyoruz. 

Sebat Gençlik: Gözbebeğimiz olan Trabzonspor'daki gelişmeleri yakınen takip ediyoruz ve özellikle Bankalar Birliği'nden çıkışı tarihi bir dönüm noktası olarak değerlendiriyoruz. Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan'ın borçsuz bir Trabzonspor vaadinin heyecanını yaşıyor ve yeni dönemde Sebat Gençlik Spor olarak Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan'ın en büyük destekçisi olarak yanında duracağımızı tüm spor kamuoyunun bilmesini istiyoruz" Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım. Bu arada Kaloynaspor, Akçaköyspor, Derecikspor ve Arsinspor'da sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak Başkan Doğan'a desteğini duyurdu.Ayrıca ASKF ve TÜFAD gün içinde Başkan Doğan'a verdiği desteği kamuoyuna duyurmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.