Ali Koç ile Mourinho, kavga mı etti?

 Fenerbahçe'den resmi açıklama

Süper Lig'in 6. haftasında ezeli rakibi Galatasaray'a 3-1 mağlup olarak büyük bir üzüntü yaşayan Fenerbahçe'de, derbinin ilk yarısında alınan 2-0'lık skor sonrası Ali Koç'un soyunma odasına indiği iddia edilmişti. Konuyla alakalı olarak Fenerbahçe cephesinden bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesinin ilk yarısı konuk ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken, karşılaşma da Sarı-Kırmızılılar'ın 3-1 galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

MOURINHO ALİ KOÇ İLE TARTIŞTI MI?

Karşılaşmanın ardından birçok iddia ortaya atılırken, bunlardan biri de maçın devre arasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve teknik direktör Jose Mourinho'nun tartıştığı öne sürülmüştü.

Ortaya atılan bu iddianın ardından Fenerbahçe'den konuyla alakalı bir açıklama geldi.

FENERBAHÇE'DEN YALANLAMA!

Fenerbahçe açıklamasında iddiaları yalanlarken, "Dün akşam oynanan karşılaşmanın devre arasında Başkanımız Ali Koç'un soyunma odasına indiği, gerginlik yaşandığı iddia ve söylemleri doğru değildir.

Başkanımız maçın devre arasında yönetim locasından ayrılmamış, soyunma odasıyla da hiçbir iletişimi olmamıştır.

Bu yalanı ortaya atanları ve amaçlarını gayet iyi biliyoruz.

Bu kişilerin ve maksatlı olarak ortaya attıkları hayal mahsülü iddia ve söylemlerin dikkate alınmamasını önemle rica ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.