Trabzonlu Saltık’tan İBB'ye atanan Metin Alper’e hayırlı olsun ziyareti

Trabzonlu olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yavuz Saltık, İBB Zabıta Dairesi Başkanı olarak atanan Trabzon eski İl Emniyet Müdürü Metin Alper’e hayırlı olsun ziyaretine bulundu. Ziyaret sırasında Saltık, Metin Alper’e yeni görevinde başarılar dileyerek, "İBB Zabıta Dairesi Başkanı olarak göreve başlayan Metin Alper Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk." dedi.

Zabıta biriminin İBB’nin gözbebeği birimlerinden olduğunu vurgulayan Saltık, "Zabıtanın sevk ve idaresinin teslim edildiği Metin Başkanımızla, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için el birliğiyle çalışacağız. Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun liderliğinde, İstanbul için omuz omuza, daha güzel bir gelecek için var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz. Metin Alper Başkanımıza hoş geldin diyor ve görevinde başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.