Trabzon’da akıl almaz hırsızlık! Trabzon’da Jammer kullanıp çaldılar

Trabzon’da sinyal kesici kullanarak otomobillerde hırısızlık yapan yabancı uyruklu şahıslar yakalandı.
rabzon’da sinyal kesisi kullanarak, otomobillerden hırsızlık yaptığı belirlenen yabancı uyruklu şahıslar yakalandı.

Cevahir AVM otoparkında yine aynı yöntemle, Jammer Cihazı kullarak araçların sinyallerini keserek, kilitlenmelerini önleyen ve daha sonra bu araçlardan hırsızlık yapan E.T. ve A.H. isimli şahıslar yakalanarak adlı makamlara sevk edildiler.

Trabzon Valiliği’nden olay ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Trabzon Valiliğine bağlı güvenlik birimlerince muhtelif tarihlerde ilimizde jammer cihazı (sinyal kesici) kullanarak Otodan Hırsızlık yapan şahısların olduğu belirlenmesi üzerine; Güvenlik Birimlerimizce yapılan çalışmalarda, kamera kayıtlarının incelenmesi, ısrarlı takip ve yapılan çalışmalar sonucunda Cevahir AVM otoparkında E.T ve A.H isimli yabancı uyruklu iki şüpheli şahıs yakalanmış, adli mercilerden alınan talimata istinaden üzerlerinde yapılan aramada; araç kapılarının kilitlenmesini önleyerek araçların soyulmasında kullanıldığı değerlendirilen 2 adet jammer cihazı ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile 2 şahıs gözaltına alınmış olup işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.