Trabzon yağmura teslim!

Trabzon’da bugün öğleden sonra yağan şiddetli yağmur nedeniyle, Arsin, Araklı ve Sürmene İlçelerini teslim aldı. Araklı ilçesinde dereler taşarken, akarlar tıkandı, yollar resmen göle döndü.
İlçede yağmur suları nedeniyle heyelan da meydana geldiği kaydedilirken, belediye ekipleri de vatandaşlara kısa mesajla uyarılarda bulundu.
Trabzon Valiliği tarafından sel yaşanan bölgelere ekipler gönderilirken Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın da yerinde incelemelerde bulunmak üzere bölgeye hareket ettiği kaydedildi.Araklı’da şu anda sel suları nedeniyle ulaşımalamayan mahalleler olduğu kaydedilirken vatandaşlar da telefon ile yardım istedikleri kaydedildi.Selin meydana getirdiği hasarlardan Yomra İlçesi’nin kırsallı da nasibini aldı. İlçede merkezine yoğun yağmur düşmezken, özellikle kırsalda 2 mahallede, sel suları nedeniyle hasarlar oluştuğu belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.