Trabzon Kent Lokantasına Kavuşuyor... İşte açılış tarihi

Başkan Kaya Kent Lokantasının açılış tarihini verdi

Ortahisar Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısında konuşan Başkan Kaya, Kent Mutfağının ve Kent Lokantası’nın 16 Temmuz Salı günü hizmet vermeye başlayacağını söyledi.Ortahisar Belediyesi Meclisi Temmuz ayı toplantılarının ilk oturumu, Belediye Başkanı Ahmet Kaya yönetiminde gerçekleştirildi. Başkan Kaya toplantıda, Ortahisar Belediyesi tarafından Haziran ayında yürütülen faaliyet ve projelerle ilgili kısa bir sunum yaptı, ardından Meclis üyelerine gündem dışı olarak söz verdi.

“KENT LOKANTAMIZI 16 TEMMUZ TARİHİNDE HİZMETE AÇACAĞIZ”

Açılış çalışmaları tamamlanmak üzere olan Kent Lokantası’nın 16 Temmuz tarihinde açılacağını dile getiren Başkan Kaya, “Bazıları, ‘Kent lokantası bu kadar neden sürdü?’ diyor. Arka planda mutfak hazırlığı var. Endüstriyel mutfak malzemelerinin sipariş ve tedariği var. Bütün bunları arkadaşlarımız araştırdı. En uygun ve kaliteli malzemeleri almaya çalışıyoruz. 16 Temmuz günü Kent Lokantamız açılmış olacak. Vatandaşlarımızı sağlıklı yemeklerle buluşturmuş olacağız” dedi. Kent Lokantası’nın yanında Kent Mutfağının da hayata geçirileceğini belirten Başkan Kaya, Belediye personelinin yemek ihtiyacının da buradan karşılanacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.