Trabzon'daki atamaya cemaat iddiası! Bu değişikliğin nedeni nedir?

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Erkan, Trabzon'da iki ilçe milli eğitim müdürünün atamayla yer değiştirilmesinde cemaat ve sendikaların etkili olduğuni iddia etti.İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Erkan, Tonya ve Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürllerinin yer değiştirmelerini sordu.Beşikdüzü İlçe Milil Eğitim Müdürünün Tonya'ya, Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürünün Beşikdüzü'ne atandığını ifade eden Erkan, 'Bu değişikliğin nedeni nedir?" dedi.

Yapalan atamalarda cemaatlerin ve sendikanın etkili olduğu bilgisine ulaştığını ifade eden Erkan, "Trabzon Valisi Sayın Aziz Yıldırım’a ve Trabzon Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan Uygun’a soruyorum: Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Demiral neden görevden alınıp Tonya’ya, Tonya Milli Eğitim Müdürü Beşikdüzü’ne atandı? Bu değişikliğin nedeni nedir?Beşikdüzü’de eğitim ve öğretim kalitesine bir seviye getiren, başarılı ve eğitim camiasında sevilen bir müdürü neden Beşikdüzü’den uzaklaştırıyorsunuz?

Bu atamada cemaatlerin ve sendikanın etkili olduğu bilgisine ulaştık. Cemaatler nasıl istemediği müdürü görevden alabilir? Buna isyan ediyorum... Bu, ülkemiz adına ve milli eğitim adına vahim bir durumdur. Bu mu sizin adaletiniz? 15 Temmuz’dan iktidarın hiçbir ders çıkarmadığına üzülerek şahit oluyoruz. Dün FETÖ bunu yapıyordu, bugün başkaları. Al birini, vur ötekini. Cemaatle veya yandaş sendikayla arası iyi olmayanın başına her musibet gelebiliyor. Ülkeyi ne hale getirdiniz? Ehliyet ve liyakat değil de cemaatlerin keyfine göre atama yapıyorsunuz.

Allah adaletle davranmamızı isterken ve bize öğüt verirken, muhafazakârlık iddiasıyla iktidara gelip, iktidarını bu değerleri istismar üzerine kuran bir iktidarın bu tür adaletsizliklere imza atmasını milletimizin takdirine sunuyoruz.

İYİ Parti olarak verdiğimiz mücadele, adalet mücadelesidir. Liyakat mücadelesidir. Türk devletini her türlü paralel yapılardan kurtarıp kuruluş ayarlarına döndürme mücadelesidir" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.