Trabzon'da sağlık çalışanı halı maçı sonrası kalbine yenik düştü

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü'nde sağlık memuru olarak görev yapan Serdar Aydın'dan üzücü haber geldi.Halı sahada maç yaptıktan sonra eve dönen Serdar Aydın (46) fenalaştı. Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Aydın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Aydın'ın cenaze namazı bugün (Çarşamba) Akçaabat ilçesi Kuruçam Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında aile kabristanlığında defnedilecek.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü yayımladığı mesajla, Aydın ailesi ve sağlık camiasına başsağlığı diledi.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanemizde görev yapan Hemşire Serdar AYDIN'ın geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası hayatını kaybetmesinin derin acı ve üzüntüsü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Sağlık camiamızın başı sağ olsun" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.