Trabzon'da o partide il başkanı değişti!

Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanlığı'nda bayrak değişimi yaşandı.

Mevcut İl Başkanı Muharrem Danışmaz'ın yerine Adem Aydın atandı. Muharrem Danışmaz'a hizmetleri dolayısıyla teşekkür eden Adem Aydın,kendisini İl Başkanı olarak atayan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye teşekkür etti.

Adem Aydın yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Bugün itibariyle Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanlığı görevine atanmış olmaktan büyük bir onur ve sorumluluk duyuyorum. Bu süreçte birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğum, davaya olan sadakatine bizzat şahit olduğum ve görevi devraldığım Muharrem Danışmaz başkanıma, bugüne kadar sunduğu değerli hizmetler için teşekkürlerimi sunuyor, bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum. Beni bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici Beyefendiye ve desteklerini esirgemeyen partimizin üst kurul yöneticilerine de şükranlarımı arz ediyorum"

bbp-trabzon.webp

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.