Trabzon'da KTÜ Farabi Hastanesi'nde doktor odada rehin mi kaldı? İddialara yanıt geldi

Trabzon'da dün akşam saatlerinde KTÜ Farabi Hastanesi Onkoloji Servisi'nde doktor ile hasta yakınları arasında tartışma yaşandığı, doktorun olay sonrası odada rehin kaldığı öne sürülmüştü.

İddialar sonrası, KTÜ'den açıklama geldi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 25.07.2024 tarihi saat 18.00’de, KTÜ Farabi Hastanesi Onkoloji Servisi’nde, ex olan Y.A. isimli hastaya, nöbetçi Asistan Doktor E.D. ve F.A. tarafından sağlık müdahalesinde bulunulurken hasta yakınları, oda dışarısında taşkınlık çıkarmış ve doktorları odadan dışarı çıkartmayacaklarına dair yüksek sesle sözlü beyanda bulunmuştur.Olay, güvenlik personelinin zamanında müdahalesi ile çözülmüştür. Görevliler tarafından olaya ilişkin hemen ‘Beyaz Kod’ bildiriminde bulunulmuş olmakla birlikte taraflar arasında, herhangi bir fiziki müdahale olmamıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.