Trabzon'da "Kendimiz İçin Değil, Kentimiz İçin" Hareketi Başlıyor

Trabzon Kent Konseyi 19. Olağan Seçimli Genel Kurulu bugün gerçekleştiriliyor. Seçim Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi 1. Salon'da saat 13:00'da başlayacak. 

Trabzon Kent Konseyi Başkan adayı Murat Çavga, "Kendimiz için değil, kentimiz için" diyerek açıklamalarda bulundu. Çavga, “Kendimiz için değil, Kentimiz için” sloganı ile çıktık bir yola… Kentimizin tüm paydaslaryla birlikte ortak hedeflere ulasmak, Kentin sorunlarını ilgili kurumlara ileterek çözüm süreçlerine destek olmak, Bireysel düsunceleri bir kenara bırakıp, toplumsal fayda sağlamak, Kentin vizyonuna deger katmak, kenti gelecege tasimada halkin katılımını etkin kılmak, Kurumarla çatışmadan, duruşumuzu koruyarak, yapici diyaloglar ve yenilikçi çözümler üretmek, Kentimizin gelecegi için birlikte çalışmak, Sorunları çözmek için değil, sorunu olan ile çözümü üretecek olanları buluşturup, çözüme giden yolları açmak için çıktığımız bu yolda; evvela Genel Kurul üyelerimizin, nasip olur kazanırsak tüm kentin destiğini bekliyoruz…" açıklamasında bulundu ve yürütme kurulu aday listesini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.