Trabzon'da eve baskın

Trabzon’da Maçka İlçesinde 2 kişiye ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. İlçede yine bir başka mahallede de yapılan çalışmada bir iş yerinde tütün dolu makaron yakalandı.

Trabzon Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Maçka İlçesinde uyuşturucu ve kaçakçılıkla ilgili 2 ayrı çalışma yapıldı.

Yapılan ilk çalışmada H.S. ve O.S. isimli şahısların ev ve eklentilerinde arama yapıldı. Yapılan aramada 1437 gram Kubar Esrar, 1 kök kenevir bitkisi, 12 gram kenevir bitkisi tohumu, 1 adet hassas terazi, 1 adet esrar öğütme aparatı ve 27 adet 9 x 19 çapında fişek ele geçirildi. 

Yine Maçka İlçesinde bir başka mahallede Ö.Ö. isimli şahsın iş yerinde, alınan arama kararına istinaden yapılan aramada 33 bin adet içi tütün dolu makaron ele geçirildi. 

Her iki konuyla ilgili adli tahkikat başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.