Trabzon'da çorbalar akmaya devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, çorba çeşmeleriyle üniversite öğrencilerine ikramda bulunmayı sürdürüyor.Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi’ndeki öğrencilere sıcak çorba ikramını sürdürüyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nca hayata geçirilen proje kapsamında, üniversitelerin açık olduğu dönemlerde kurulan çorba çeşmeleri sayesinde öğrenciler ücretsiz sıcak çorba ikramından yararlanabiliyor.

İkramlar, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde saat 16.00, Trabzon Üniversitesi’nde ise saat 08.30 itibariyle başlıyor. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan bu uygulama, sınav dönemlerinde farklı ikramlarla çeşitlendiriliyor.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sosyal sorumluluk projelerine de öğrencilerimize de önem veriyoruz. Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi’ndeki gençlerimize sunduğumuz sıcak çorba ikramı, onlara küçük de olsa katkı sunabilmek amacıyla başlattığımız projelerimizden biridir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik sosyal projelerimizi çeşitlendirmeye ve sürdürmeye devam edeceğiz. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.