Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden ucuz et geliyor

Trabzon'a ucuz ekmekten sonra şimdi de ucuz et geliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi indirimli ekmek satışının ardından ucuz et ürünleri satış mağazasını hayata geçiriyor.

Meydan bölgesinde faaliyete girecek olan satış noktasının iç donanım ve soğutma ünitesi çalışmalarında son aşamaya gelindiği ve açılışın önümüzdeki günlerde yapılacağı açıklandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamalarına bir yenisini daha ekliyor. İndirimli ekmek satışının ardından vatandaşların uygun fiyatlarla et ürünlerine ulaşabilecekleri projede son aşamaya gelindi. Et ve Süt Kurumu ile yapılan protokol çerçevesinde Trabzon halkı piyasa fiyatından çok daha düşük rakamlarla kırmızı ve beyaz et ürünlerini satın alabilecek.

İlk etapta Meydan bölgesinde açacağı indirimli et ürünleri satış mağazasının iç donanım ve soğutma ünitesi çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “İndirimli ekmek satışımız ilk günden büyük rağbet gördü.

Bu hizmeti talep ve ihtiyaca göre bütün ilçelerimize ulaştıracağız. Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığımız indirimli et ve süt ürünleri satışı projesinde de son aşamaya geldik.

Meydan bölgesinde çok yakın zamanda faaliyete geçireceğimiz satış noktamızda vatandaşlarımızı ilk etapta sağlıklı ucuz kırmızı ve beyaz et ürünleriyle (köfte, sucuk, salam, kavurma) buluşturacağız. Bu projemizde indirimli süt ve süt ürünleri de yer alıyor. Vatandaşlarımızın ilerleyen dönemde bu ürünleri de satış noktamızda bulmaları mümkün olacak. Bu projemizin de şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Trabzon'da ucuz et projesinin ne zaman hayata geçeceği ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.