Seni Trabzon'a kim davet etti?

Trabzon Kültür Yolu Festivali’nde  “Trabzon’a Değer Katanlar” etkinliğinde konuşmacı olarak yer alacak Baki Asiltürk isimli şahısın sosyal medya paylaşımları gündeme bomba gibi düştü.Baki Asiltürk'ün Trabzon Kültür Yolu Festivali'nde 22 Haziran günü saat 16:00'da Ayasofya Camii bahçesinde "Trabzon'a Değer Katanlar" isimli programla Trabzonlular ile buluşması bekleniyordu. Trabzon'u sosyal medya hesabından küçültücü ve hakaret eden yorum yapan Asiltürk programa katılmadı.

İşte Asiltürk yaptığı paylaşımda, "Trabzon - Karadeniz kültürü hala bıraktığımız yerde; aynı ilkellik, aynı hazımsızlık, aynı cehalet... Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'yi kutluyor, Trabzonspor'un lig düşürülmesi veya kapatılması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
Trabzon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.