Şehidimiz üzerinden siyaset  yapacak kadar alçaldılar!

AKP’li Selahattin Çebi’nin şehit cenazesi üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik söylemlerine, CHP Ortahisar İlçe Başkanın Haluk Batmaz’dan çok sert tepki geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ortahisar Belediyesi’ni kazanmasının ardından, AKP İlçe Başkanı Selahattin Çebi’nin sürekli yalan, iftira ve provokasyon içerikli açıklamalar yaptığına dikkat çeken Batmaz, “Maalesef bu provokatör ilçe başkanının yeni bir provokasyonu ile karşı karşıyayız. Çebi’nin, Trabzon’umuzun şehidini defnettiği ve acısını yaşadığı bu günde, şehidimizin cenazesi üzerinden siyaset yapacak kadar alçalması, hiçbir ahlaki değere sahip olmadığını apaçık göstermektedir. Aklı sıra şehidimizin akrabası, hemşehrimiz Ekrem İmamoğlu’nu itibarsızlaştırmayı hedeflemektedir. Ancak devlet terbiyesinden yoksun bu şahsın zırvalarının halkta karşılığının olmadığını hepimiz biliyoruz” diye konuştu. 
PARTİSİNİN REZİLLİKLERİNİ UNUTTU
“Bu şahıs, PKK ile iltisaklı birilerini arıyorsa önce partisinin rezilliklerle dolu geçmişine baksın” diyen Batmaz, “Bu ülkeye açılım döneminde Habur ihanetini yaşatan, Oslo’da teröristlerle masaya oturan, seçim kazanmak uğruna teröristbaşı Öcalan’ın mektubundan medet umacak kadar alçalan, kırmızı bültenle aranan kardeşini TRT’ye çıkaran, daha sayamayacağımız rezilliklerle anılan kendi partisi AKP’ydi. Sayın Çebi bunları unutmuş olabilir ama milletimiz unutmadı ve bu zehirli dile, yalan ve iftira siyasetine gereken cevabı 31 Mart seçimlerinde verdi” ifadelerini kullandı. 
YAPILAN PAYLAŞIMLARI İNCELESİN
“Çebi’ye tavsiyemiz, şehidimizle ilgili devlet ricalinden ve kendi partisinden yapılan paylaşımları dikkatle incelemesidir” diyen Batmaz sözlerini şöyle tamamladı: 
“Türk milletinin büyük teveccühünü kazanan ve umudu haline gelen Ekrem İmamoğlu’na, ne atmaya çalıştığınız çamur tutar ne de çirkin imalarınızın halkta bir karşılığı olur. Bunu daha önce de denediniz ve milletimizin tokadını yediniz. İstediğiniz kadar uğraşın; demokratik, müreffeh ve barışın hakim olduğu bir Türkiye için durmadan yürümeye devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.