Seçimlerden sonra Ortahisar Belediyesi'ne kaç kişi alındı?

Ortahisar Belediyesi'ne, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından kaç personelin alındığı belli oldu. AK Parti Grup Başkan Vekili Zeki Kavanoz, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya seçimlerin ardındna kaç personel alındığını sordu.Başkan Kaya ise, “Bizim işe aldığımız arkadaşlar burada. Basın büroya alınmıştır. Toplamda 15 kişidir. 10 kişi basın, 1 arkadaşımız insan kaynakları, 1 arkadaş destek hizmetleri, 1 arkadaş imar ve şehircilik, 1 arkadaş da özel kaleme alındı."

Arkadaşlar bana “2 aydır temizlik işlerine adam alınması lazım” diyor. Almamak için direniyorum. İşletmelerimiz yaz yoğunluğu yaşıyor. İşletmelere personel almamız lazım. Direniyorum, almamaya çalışıyorum. Son raddeye kadar dayanıyorum. Bende isterim 100 kişi alayım, 500 kişi alayım. Ortada bir realite var. Gelir belli, gider belli. Gelirin 2 katı maaş ödemek yükümlülüğündeyiz.

Basın bürosuna bu kadar personelin alınması ise akıllarda soru işareti bıraktı. Günlerdir huzursuzluğun olduğu dedikoduları kulaktan kulağa dolaşan basın bürosundaki personel sayısı İstanbul ve Ankara'daki, bir çok ulasal kanalda bile bulunmuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.