Rıdvan Dilmen'den Eren Elmalı sözleri

'Hepiniz göreceksiniz'

Galatasaray'ın yeni transferi Eren Elmalı için Rıdvan Dilmen'den iddialı yorum! Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Sarı-Kırmızılıların yeni transferi Eren Elmalı hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Galatasaray transferi son anda bitirdi

Galatasaray, Trabzonspor'dan Eren Elmalı'yı kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadı. Uzun süren pazarlıkların ardından transferin son günlerinde mutlu sona ulaşıldı. 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ve performansa bağlı 500 bin Euro bonus karşılığında anlaşma sağlandı. Milli sol bek ile 3.5 yıllık sözleşme imzalandı.Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Galatasaraylıların ilk başta çok büyük bir ihtiyaç olarak görmediği bir oyuncuydu. Ancak Abdullah Kavukçu ile sohbet ederken ona, 'Yıllardır süregelen önemli bir eksikliğinizi giderdiniz' dedim." ifadelerini kullandı.Dilmen, Eren Elmalı'nın Galatasaray'da başarılı olacağına inandığını belirterek, "Jakobs sakatlanınca Eren için görüşmelerin yeniden başlayacağını söylemiştik. Dursun Özbek ve Okan Buruk transferi çok istedi ve sonunda gerçekleşti. Galatasaray çok doğru bir hamle yaptı. Takıma tam olarak adapte olduğunda herkes onun kalitesini görecek. Milli Takım’da zaman zaman oynuyordu ama artık formayı kalıcı olarak alacaktır." dedi.

Galatasaray formasıyla ilk maçına çıktı

Eren Elmalı, Çaykur Rizespor karşısında Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez sahaya çıktı. Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan başarılı sol bek, ikinci yarının başında Carlos Cuesta'nın yerine oyuna dahil oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.