LGS Şampiyonları Trabzon'dan çıktı...

Trabzon Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş yaptığı açıklamada 2024 LGS'de Trazon'dan 3 Türkiye Şampiyonu çıktığını ifade etti.
Tüm soruları doğru cevaplayan 3 Türkiye Şampiyonu ile ilgili açıklama yapan Karakaş, "LGS 2024 sonuçları kapsamında tüm soruları doğru cevaplayan 3 Türkiye Şampiyonu çıkartan okullarımızı tebrik ediyorum" dedi. 
Trabzon'un hır yıl zirvede bulunduğuna dikkat çeken Karakaş, "her yıl olduğu gibi bu yıl da zirvede olmamıza vesile olan idarecilerimize ,öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve değerli ailelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Karakaş,  ayrıca başarı yüzdelerinde Türkiye ortalamasının üzerinde olmalarının da daha anlamlı ve değerli olduğunu vurguladı.
Başarılarının devamı noktasında daha gayretli çalışmaya devam edeceklerini belirten Karakaş, milli eğitim çalışanlarını da tebrik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.