Kim bu şantajcı?

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı İsa Kahraman görevinden afını istediği açıkladı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ses kayıtlarının alındığı ve şanyaj malzemesi yapılmak istemdiğini ileri sürdü.Yapılanı ahlaksızlık olarak adlandıran Kahraman FETÖ vari taktiğin kurbanı oldu. 

İşte İsa Kahraman'ın açıklaması:

Yaklaşık on aydır büyük bir onur ve heyecanla Beşikdüzü’müze hizmet için gece gündüz koşturduk.Bütün mahalle başkanlarımız ve muhtarlarımızla tam bir istişare içinde, her mahallemizin sorunlarını dert edindik ve çözüm aradık.
Geçirmiş olduğumuz seçimde, sürecin verdiği stres ve yorgunluk ile; insan yerine koyup adam zannettiğimiz birinin yanında sarf ettiğim sözlerin, onursuz ve şerefsiz bir şekilde kayıt altına alınarak, FETÖ'cü taktikle şantaj malzemesi haline getirilmesi sebebiyle, Partime ve Cumhur İttifakımıza zarar vermemek için görevimden affımı istemiş bulunmaktayım. Şahsi ikballeri için, insanlık dışı her türlü şerefsizliği yapmaya cüret edenler bilsinler ki; dava adamı olmak, hele hele adam olmak için makama ihtiyaç duyulmaz. Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamızdan bugüne, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, kutlu davasının her daim bir neferi olmaktan büyük gurur duydum ve Reis’in arkasında ölene dek son kişi olsam dahi yürümeye devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Aziz Beşikdüzü halkımıza saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Bu arada yönetim kurulu üyelerinde istifa edeceği ileri sürülürken, şantajcını kim ve ne istediği merak ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.