BU İNSANLAR YAĞMURDA AÇ MI KALACAK?

Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadem Sağlam dün Vakfıkebir’de Pazaryerinin kurulamamasına ilişkin sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Yerel seçimlerde adayların Vakfıkebir için ilk vaatleri arasında yer alan Vakfıkebir Pazaryeri için hiçbir girişimde bulunulamaması ve Pazarcı esnafın dün çaresiz şekilde tezgâhlarını kuramamış olması Esnaf Odası başkanı Kadem Sağlamın gözünden kaçmadı.

Başkan Sağlam Pazarcı Esnafı için ‘bu insanlar yağmur yağdığında ekmek yemeyecek mi’ sorusunu Vakfıkebir belediyesine yöneltirken çok sayıda esnaf tarafından da destek aldı.

Bilindiği üzere seçim döneminde Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal’ın mevcut yerinde Ağustos ayında pazaryerine başlayacağım sözü vardı. Gelinen noktada pazaryeri icradan satışa çıkmasına rağmen iğne ucu kadar ilerleme kat edilemedi.

İşte Esnaf Odası Başkanı Kadem Sağlam’ın paylaşımı;

‘Seçim dönemlerinde adayların tamamının ilk vaatleri arasında yer alan Vakfıkebir pazaryerinin hali,Büyükliman bölgesinin merkezindeki pazarcı esnafınının bu çilesi bitmeyecek mi?

Bu insanlar yağmurda ekmek yemeyecek mi?’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.