Bozkurt Ahmet!

Türk Milli Takımı'nın Euro 2024'te Avusturya ile mücadele ettiği karşılaşmada Bozkurt işareti yaptığı için 2 maç ceza alan Merih Demiral'a bugün Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nde de destek geldi.Bugün başlayan Trabzon Büyükşehir Meclis Toplantısı'nda konuyla ilgili söz alan meclis üyeleri, milli oyuncuya haksız yere ceza veren UEFA'yı eleştirdi.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de Merih Demiral'a destek vererek tüm meclisin Bozkurt işareti yapmasını istedi.

82B336F0 Ce6F 4Ff1 Be0F 4A380B6Ad97A

Meclisi yöneten Genç, kürsüden Türk Milleti'nin tarihini simgeleyen Bozkurt işaretini meclis kürsüsünde yaparak milli oyuncuya destek verdi.Bu arada Başkan Genç'in sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf basın bürosu tarafından paylaşılmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.