Beşiktaş’taki lisede ateş etmişti!

O öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: Tayin ettirmekle tehdit etti

İstanbul Beşiktaş'taki bir meslek lisesinde psikolojik sorunları olan Bilişim Öğretmeni Serdar A., görev yaptığı okulda dehşet saçtı. Kendisine mobbing uyguladığını iddia ettiği okul müdürünü bulamayınca soluğu müdür yardımcısının odasında aldı. Yanında getirdiği silahla bir el ateş eden Öğretmen Serdar A. tabanca tutukluk yapınca çevredekiler tarafından yakalandı. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilen öğretmen Serdar A.'nın ifadesi ortaya çıktı: Ay başındaki yapılan toplantıda müdür bana hakaret etti. Senin buradan tayinini çıkartırım dedi. Küfürleşme yaşadık. Bu yüzden olayı gerçekleştirdim!

Korku dolu olay İstanbul Beşiktaş'taki Akat Mahallesi'ndeki bulunan bir lisede yaşandı. Dün öğleden sonra yaşanan olayda okuldan gelen silah sesi paniğe yol açtı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri okula gidip bilişim öğretmeni olarak görev yapan Serdar A.'yı gözaltına aldı. Yapılan incelemelerde öğretmen Serdar A.'nın ders esnasında çocukları sınıfta bırakıp tuvalete gittiği orada daha önceden hazırladığı çantasından silahı alıp okul müdürünün odasına daldı!

TEK EL ATEŞ ETTİ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Müdürü odasında bulamayınca müdür yardımcısına silah çekti. Ama silah tutukluk yaptı ateş almadı. Serdar A. silahla oynarken silah bir el ateş aldı. Yaralanan olmadı.Öğretmen çevredekiler tarafından etkisiz hale getirildi. Şüpheli öğretmen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

"TOPLANTIDA BANA KÜFÜR ETTİ TAYİN ETTİRMEKLE TEHDİT ETTİ"

Adliyeye getirilen şüpheli Serdar A., savcılığa ifade verdi. Ardından "Kasten öldüremeye teşebbüs" suçundan tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Serdar A. ifadesinde; "2 Ekim günü okulda kurul toplantısı oldu.Okul müdürü bana orada çok hakaret etti. Bana senin buradan tayinini çıkartırım diyerek küfürler etti. Bu yüzden olayı gerçekleştirmeye karar verdim" dediği öne sürüldü. Şüphelinin okulda ders sırasında bir süre müdürü beklediği gelmeyince müdür yardımcısının odasına gittiği öne sürüldü.

ÇANTASINDAN ÇIKANLAR ŞAŞIRTTI
Öte yandan polis ekiplerince yapılan incelemede şüpheli öğretmenin okuldaki çantasının içinden ilginç malzemeler çıktı. Serdar A.'nın çantasından oyuncak tabanca, 3 bıçak ve patates, soğan bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.