Başkanımız Ertuğrul Doğan KTÜ’de söyleşiye katıldı

Başkanımız Ertuğrul Doğan, Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı.

Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Örs’ün moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe, Asbaşkanımız Zeyyat Kafkas ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Temiz, İİBF Dekanı Prof. Dr. Atila Doğan ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

Başkanımız Ertuğrul Doğan, mezunu olduğu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Temiz ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Atila Doğan, Başkanımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti.

Etkinlik sonrası Başkanımız, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.