BAŞKAN EKİM YEREL YÖNETİMLER İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,  30 Haziran 1-2 Temmuz 2024 tarihlerinde Ankara Kızılcahamam’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile yapılan ‘Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme’ toplantısına katıldı.

İstişare ve Değerlendirme toplantımızın ülkemize Milletimize hayırlı olmasını temenni eden Başkan Ekim, “23 yıldır bizi ayakta tutan Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ortak akla büyük önem vermektedir. Bizler de onun bize gösterdiği bu yolda her daim ortak akılla hareket ediyor; tüm hemşehrilerimizle daima istişarelerde bulunuyoruz. Türkiye yüzyılında emin adımlarla ilerleyen ülkemiz, daha parlak yarınlara hızla koşuyor. Ülkemiz ve milletimiz için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm bakanlarımız, milletvekillerimiz, bürokratlarımız ve yerel yönetimlerimiz; azimle, kararlılıkla, tevazu ve samimiyetle çalışıyor. Ankara Kızılcahamam’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz İstişare ve Değerlendirme Toplantımız hayırlara vesile olsun.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.