Ankara'da patlama meydana geldi! Hemen ardından silah sesleri...

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) tesislerinin önünde patlama meydana geldi.

İlk gelen bilgilere göre, patlamanın canlı bomba kaynaklı olabileceği yönünde iddialar var.

Olayın ardından bölgede silah sesleri duyulduğu ve güvenlik önlemleri çerçevesinde personelin sığınağa yönlendirildiği bildirildi.

Yetkililerden henüz resmi bir açıklama gelmemiş olmakla birlikte, olay yerine çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edildi.

Durumun ciddiyetiyle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Bakan Yerlikaya açıkladı! Ankara'da şehit ve yaralılar var...Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine bombalı saldırı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırının ardından yaptığı açıklamada, saldırı sonucunda şehit ve yaralıların olduğunu duyurdu. Yerlikaya, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı ve gelişmelerle ilgili resmi açıklamaların takip edilmesi gerektiğini belirtti.

Olay sonrası bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, ekiplerin çatışma çıktığı yönünde gelen iddialar üzerine bölgeye sevk edildiği bildirildi.

Saldırıyla ilgili ayrıntılar ve olayın arka planı henüz netleşmedi, ancak resmi makamlar durum hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.