73 yıl kesinleşmiş hapis cezası vardı... Trabzon'da polise yakalandı...

Trabzon’da Valiliği tarafından yayınlanan basın bildirisinde 73 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsın yakalandığı bilgisi verildi. Trabzon Valiliği bugün 09.09.2024 tarihleri ile 23.09.2024 tarihinleri arasında güvenlik birimlerince yapılan çalışmaların sonucunu yayınladı. Rapora göre Trabzon’da araması bulunan toplamda 165 kişikinin yakalandığı ve yakalanan şahıslar arasında 46 kişinin ise kesinleşmiş hapis cezalarının bulunduğu bildirildi.
Trabzon Valiliğinden yapılan bilgilendirmede, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlarda ise, "Haklarında 3 ay ile 73 yıl 10 ay 28 gün arasında değişen kesinleşmiş hapis cezaları buluna toplam 46 şahıs ile çeşitli suçlardan aranan 119 şahıs karalanarak adli makamlara sevk edilmiştir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.