Sağlık Bakanı Memişoğlu'nun Trabzonspor paylaşımları gündem oldu

Sağlık Bakanı olarak atanan Kemal Memişoğlu, Sağlık Bakanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Fahrettin Koca’dan bugün teslim aldı.Görev tesliminin gerçekleşmesinin ardından sosyal medyada yeni Bakan Kemal Memişoğlu'nu araştıran kullanıcılar ilginç bir detayla karşılaştı. 

Bakan Memişoğlu'nun X hesabından yaptığı paylaşımlar gündem oldu.

İŞTE O PAYLAŞIM

1461 Trabzon'un, 12 Aralık 2012 tarihinde Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmesi sonrası paylaşımda bulunan Memişoğlu'nun, "Trabzonspor ruhunun ne demek olduğunu abileri dahil tüm spor camiasına gösteren 1461 Trabzon takımını tebrik ediyorum. Allah sizden razı olsun" ifadelerini kullandığı görüldü.

"ŞİKECİ AZİZ'DEN KURTULMALARINI DİLİYORUM"

 Bakan Memişoğlu, 2014 yılında yaptığı paylaşımla ise Fenerbahçeli vatandaştan birçok tepki aldı. Paylaşımda, "Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutluyor, gerçek FB taraftarını tebrik ediyor ve şikeci hapisten kaçan Aziz'den kurtulmalarını diliyorum." ifadelerine yer verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.