Özgür Özel'den çok konuşulacak 'kayyum' iddiası!

CHP lideri Özgür Özel, gazeteci Sinan Burhan'ın 8 gün öncesinden Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanacağı yönünde kulis bilgisi aktarmasına tepki gösterdi. Özel bir de eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu işaret ederek gündem yaratacak bir 'kayyum' iddiası ortaya attı. İddianın odağındaki Karaismailoğlu ise Özel'e sert tepki gösterdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayramlaşma programı öncesinde Saraçhane’de basın toplantısı düzenledi. Konuşmasında tutuklanıp görevinden uzaklaştırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki kararlara tepki gösteren Özel ayrıca protestolarda gençlerin tutuklanmasına da sert çıktı. "Bu bayramı bayram gibi yaşayamıyoruz" diyen Özel "Koğuşlar ağzına kadar dolu. Gençleri Silivri'de tutmak utanç verici. Hizbullahçıları değil, gençleri serbest bırakın" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

"KENDİLERİNE NE BAYRAMDA NE DEMOKRASİ SINIRLARI İÇİNDE SÖYLENECEK SÖZ BULABİLİYORUZ"

Özel’in konuşmasından öne çıkan satır başları şu şekilde:

Bu bayramı bayram gibi yaşayamıyoruz. Bu zulmü yapan ve bu zulme hazırlanan iktidar partisi, iktidar bloğu, Cumhur İttifakı bileşenlerinin üyelerini, oy verenlerini, geçmişte onlara gönül verenleri en sıcak duygularla selamlıyoruz. Ama zulüm ile iktidarda kalmayı sürdüren saray aklına, 19 Mart’ta darbeye kalkışan cuntaya, 23’ünde 15 milyon kişi tarafından püskürtülen darbecilere, onların ittifak ortaklarına ne bayramda ne demokrasi sınırları içinde söylenecek söz bulabiliyoruz."HEPSİNİ

"BAYRAM SONRASINA, ONLARI MAHCUP VE REZİL EDECEĞİMİZ BİR SÜRECE BIRAKIYORUZ"

11’inde MASAK raporu yazılmaya başlamışken rapor 3 aylıkmış gibi servis edenlere, yalancı bir raporu konuşanlara, bu süreçte canlı yayında, TV ekranlarında 11 Mart günü Sinan Burhan adlı gazeteciye 19 Mart’ta yapılacak tutuklama 8 gün öncesinden ifade ediliyorken, kaynak bir Cumhur İttifakı genel başkan yardımcısıyken bayramı zehir edenlere söyleyecek uygun söz yoktur. Hak ettikleri sözler bayramlık ağzımızı açtığımızda söylenecek sözlerdir. Hepsini bayram sonrasına, siyasette onları mahcup ve rezil edeceğimiz bir sürece bırakıyoruz.

'ADİL KARAİSMAİLOĞLU' İDDİASI: "İBB'YE KAYYUM YAPMAYA ÇALIŞTILAR"

Saraçhane'ye kayyum yollamak istediler, adında Adil olan, Bakanlık mevkiini işgal etmiş troll'den bozma siyasetçi olamamış biri, 'aman İBB'ye başkan oluyorum' diye avuçlarını ovuşturdu. Başbakan koydu, Meclis Başkanı koydu, bakan koydu olmadı. Bir Ulaştırma Bakanı eskisini, bir kifayetsiz muhterisi buraya kayyum yapmaya çalıştılar.

VOLKAN KONAK İÇİN BAŞ SAĞLIĞI

İçimiz yanıyor. Dün akşam Atatürk ve cumhuriyet sevdalısı bir sanatçıyı, Volkan Konak’ı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Volkan Konak ülkemizin aydınlarındandı.

"GENÇLERİ SİLİVRİ'DE TUTMAK UTANÇ VERİCİ"

Silivri'de "Her şey çok güzel olacak" Berkay'ı ziyaret ettik, moral bulduk. Koğuşlar ağzına kadar dolu. Gençleri Silivri'de tutmak utanç verici. Hizbullahçıları değil, gençleri serbest bırakın. Kötü muamelenin zaman aşımı ve affı olmaz, kötü muameleye hukuk ceza verecek. Gençlere yapılan kötü muamelenin hesabını soracağız.

KARAİSMAİLOĞLU'NDAN YANIT

Özgür Özel'in 'kayyum' iddiasında işaret ettiği AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Özel'e şöyle yanıt verdi:

"Trabzon gezisi fiyaskoyla sonuçlanan; yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet, irtikap ve yüz binlerce gencin hakkının yendiği diploma sahtekârlığında yargının ortaya koyduğu iddialara cevap veremeyen Özgür Özel, yalanlarıyla saldırmaya devam ediyor.

Halkımız, gerçek hizmeti ve samimi siyasetçiyi ayırt edebilecek bir iradeye sahip olduğu için, ülkemizi kutuplaştıran ve millet iradesine gölge düşürmeye çalışan siyasetçilere Trabzon’da da itibar etmemiştir.

İcraat siyasetinden, devlet ciddiyetinden, kürsü ve konuşma adabından nasibini alamamış birinin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi olduğunu iddia eden CHP’nin genel başkanlık koltuğunu işgal etmesi, CHP’nin en acıklı hikayesidir.

CHP’li Adıyaman belediye başkanının da bizzat yalanladığı, hiç yaşanmamış bir olayı yeniden gündeme getiren Özel, malesef provakatif omurgasızlığı tercih etmiştir. Koltuk telaşında olanlar, hizmet yarışında olanları hiçbir zaman anlayamaz."mynet

İ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.