Kabine değişikliği ile ilgili bomba iddia!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın istifa ettiği söylentilerinin ardından Bakanlar Kurulu’nda değişiklik olacağı Ankara kulislerini hareketlendirmişti. İddiaların ardından henüz bir yalanlama gelmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabinede beklenen değişimi bu gece gerçekleştirebileceği iddia edildi.

CHP’nin birinci parti olarak yerel seçimlerden zaferle ayrılması sonrasında bu kez değişimin AK Parti’de olacağı öne sürülmüştü. AK Parti'deki değişim ise önce il başkanlarından başladı. 7 şehrin il başkanı geçtiğimiz hafta değişti. Bakanlar Kurulu içerisinde de değişimlerin olacağı yüksek sesle dile getirilmeye başlamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Kabine'yi topluyor; bana gelen bilgiye göre bu gece kaç bakan gidecekse, yarın yerlerine gelen bakanlar Kabine toplantısında yer alabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.